lördag 23 april 2011

kommer på mig själv .....

Har varit en underbar dag .....högsommarvärme ju !! fått mer färg nu än vad jag hade förra sommarn och det är bara april!!!?
Men så skönt det är ...har tagit det ganska lugnt idag ,förmiddagen solade jag o mös (*harkel* finns det nåt ord som heter "mös"??) äh i alla fall så gjorde jag det =)
sen jobbat på Eftermiddan, hade orosnurr i magen på dagen men mot kvällningen föll jag in i det där härliga lugnet igen ! Det är så himla behagligt när det händer .......känner ro och harmoni=)

Men kommer på mig själv med att jag liksom är bitsk mellan varven ....och jag kommer på att jag bara går på i ullstrumporna för att få fram min åsikt ...är precis som ett litet barn som ska hävda sig och göra sig hörd .
Varför gör jag så ?? varför kan jag inte lugnt o fint bara tala om min åsikt ......Bra insikt ,den ska jag jobba bort eller alla fall jobba på att bli bättre ,glad o tacksam för att jag ser sånt och kan jobba på att förändra !!

Kände mig bitsk mot en person idag ,och det var ju naturligtvis inte illa menat överhuvudtaget ,Den personen är en god vän och ja .....äh ska ta det med henne ,kram på dig !!=)

Annars har det varit en kul arbetsdag med Mona =))

"så som i himlen , så ock på jorden"
"så som i det inre , så ock i det yttre"

-smaragdtavlan ,omkring år 3000 f.kr
Ur boken the secret av Rhonda Byrne

3 kommentarer:

  1. När jag läser din blogg saknar jag dig så det nästan knyter sig i magen! Min Jessica <3 Det vore så kul att ses nån gång!!!!

    Kram Michaela

    SvaraRadera
  2. åhh älskade mickaela!!! har saknat dig med kära du .vi måste ses !!!! absolut!!! kramen på dig

    SvaraRadera